E-MAIL office@zedbike.hu TEL.: +36 (28) 738-534 KISZÁLLÍTÁS PickPackPont 550 Ft+ Áfa FUTÁRSZOLGÁLAT 890+ Áfa országosan
.

Rólunk

A kezdés 2003-ra nyúlik vissza. Ekkor kezdtük el és működik azóta is sikeresen Magyarországon elsőként hirdetési kerékpárokkal foglalkozó cég. Főbb tevékenységi köreink: közterületi reklámozás, hirdetési kerékpárok üzemeltetése, közterületi reklámkampányok teljes körű szervezése és lebonyolítása, rendezvényszervezés... mindez környezetbarát eszközök segítségével, bizonyítva azt, hogy a környezettudatosság a mai kereskedelem központú világban is teret hódít magának.
2007-ben kanyarodtunk a kétkerekű kerékpárok felé és nyitottuk meg első kerékpárkölcsönzőnket a belvárosban, mely a mai napig várja magyar és külföldi bérlőit. (1052 Budapest Károly krt 10) Majd 2010-ben beléptünk az online értékesítés piacára, és elindult a Zedbike kerékpáros webáruház. Ajánlatainkkal szeretnénk segíteni az érdeklődőket a megfelelő kerékpár kiválasztásában, megismertetni már az egészen apró gyerekeket is a kerékpározás csodás világával. Akik pedig már régebb óta otthonosan mozognak kerékpárokkal, azoknak csak kellemes böngészést, vásárlást kívánunk!
Az elmúlt években jelen voltunk minden Top Maraton-on, részt vettünk számos céges rendezvényen, fesztiválon, Critical Mass-en, és tekertünk a BaM!-al. Kiszolgáltunk több ezer kerékpározásra szomjas, hazánkba látogató turistát, és hazai családokat. Megpróbáltuk bebizonyítani és megmutatni Nekik, hogy Budapest egy kerékpározásra alkalmas hely. Sikerült!!! Mostanáig a kerékpárok oly sok felhasználási módját kipróbáltuk, melyek kapcsán a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően arra gondoltunk, hogy a kerékpárok sokoldalúságát kihasználva, további ötletekkel kedveskedünk Vásárlóinknak: szeretnénk, ha a kerékpározás mindenkinek egyaránt örömet okozna - ehhez kínálunk olyan megoldásokat, amelyek kényelmesebbé teszik a városi kerékpározást a mindennapokban. Célunk, hogy részesüljön mindenki a mozgás örömében!
A kerékpáros közlekedés napjainkban egyre elterjedtebb, mi magunk is gyakran használjuk szabadidős és közlekedési eszközként egyaránt. Webáruházunkban szeretnénk minél több igényt kielégíteni legyen az akár a profi kerékpárosé, akár a tekerni most kezdő kisgyermeké.
Célunk: a kultúrált városi kerékpározást segíteni, a családokat meggyőzni arról, hogy valóban lehet együtt, kerékpáron is közlekedni hazánkban.
.
ZedBike © 2010 - 2019 sitemap | Zedbike kerékpáros webáruház vásárlási tudnivalók E-mail: office@zedbike.hu desing&code: colorfactory