E-MAIL office@zedbike.hu TEL.: +36 (28) 738-534 KISZÁLLÍTÁS PickPackPont 550 Ft+ Áfa FUTÁRSZOLGÁLAT 890+ Áfa országosan
.

hamax PLUS dönthető gyermekülés

Hamax PLUS gyermekülés
A gyermek a legféltettebb kincs melyet a kerékpáron szálíthatunk. A Hamax cég 25 éve tapasztalatát gyűjtötte és hasznosította a biztonságos gyermekszállítás területén.
A Hamax PLUS egy olyan kerékpáros gyermekülés, mely két világ legjobb megoldását képviseli és egyesíti amikor egy új és még könnyebben kezelhető rögzítő rendszert kombinál egy ergonómiailag kényelmes és biztonságos gyermekülés kialakításával.
Az ülés maga a Hamax SIESTA modelre emlékeztet, annak valamennyi biztonsági és kényelmi tulajdonságaival és kényelmes dönthető tulajdonságával. Új biztonsági öv rendszert építettek be, melynél csak az egyik kézre van szükség az övfeszítéshez hogy a gyermeket biztosan rögzítse a székben. A másik kéz felszabadul a kerékpár támasztására hogy az övfeszítést biztonságosabban végezhessük. A Hamax PLUS hátradönthető 20 fokban az álló helyzethez képest, ez több mint amire bármely más gyártó terméke képes. A gyermek biztonságban fekhet egy még kényelmesebb pozícióban. Vegye figyelembe, hogy ez a model is rendelkezik a Hamax PLUS rendszer kínálta előnyökkel.
Miután a három Hamax PLUS csomagtartó valamelyikét rögzítettük a vázon, kétség nélkül ez a gyerekülés melyet a legkönnyebben felrakhatunk.

A Hamax Plus gyermekülés könnyen felrögzíthető/eltávolítható a kerékpárra/ról. Ha Ön a gyermeken kívül mást is akar szállítani a kerékpáron, használja a Hamax PLUS kosarat a gyermeküléssel kombinálva. Hogy megakadályozzuk a helytelen felszerelést kettős biztonsági rendszert építettek be a PLUS rendszerbe. A piros jelzések figyelmeztetik Önt ha a felszerelés nem volna helyes.
Csúsztassa a gyermekülést a síneken amíg egy határozott kattanást nem hall. Helyezze az ülést a kívánt pozícióba és fordítsa el a gombot véghelyzetig. Az ülés levételéhez a folyamat fordított - fordítsa a gombot ellentétes irányba és oldja ki a biztonsági rögzítőt.
Felhívjuk a figyelmet, hogy a PLUS gyerekülések csak a Hamax PLUS csomagtartókkal kompatibilisek.
Főbb jellemzői:
- 9 hónapos kortól max. 22 kg testsúlyú gyermekek részére
- Biztonsági rögzítő a szíj kapcsolódó elemén ami megakadályozza, hogy a gyermek kioldja azt
- Egykezes rögzítésű övrendszer
- A gyermekülés felső része hátra húzható ezáltal helyet biztosít a sisaknak és megakadályozza, hogy a gyermek feje előre nyomódjon
- A döntés fokozatmentes, így az ergonómiailag helyes pozíció pontosan beállítható
- Ha a gyermeken kívül egyéb más dolgot is szállítani akar, lehetőség van a Hamax PLUS kosárral történő kombinációra
- A gyerekülés helytelen felszerelését megakadályozza a megkettőzött biztonsági rendszer. Vörös jelzés hívja fel a figyelmet a helytelen felszerelésre
- A Hamax PLUS 20 fokban dönthető hátra alvó pozícióba
A konstrukció olyan, hogy alvó helyzetben sem tevődik túlzottan hátra a súlypont
Szín: szürke / világosszürke kárpittal
Anyag: A szék héjszerkezete: polypropilén, a szerkezeti (terhelésviselő) részek üvegszállal erősített polyamid
webshop ár: 32.390 Ft
fogy.ár: 35.990 Ft
db
Kérdezzen a termékkel kapcsolatban!
Ajánlja ismerősének!
.
ZedBike © 2010 - 2019 sitemap | Zedbike kerékpáros webáruház vásárlási tudnivalók E-mail: office@zedbike.hu desing&code: colorfactory