E-MAIL office@zedbike.hu TEL.: +36 (28) 738-534 KISZÁLLÍTÁS PickPackPont 550 Ft+ Áfa FUTÁRSZOLGÁLAT 890+ Áfa országosan
.

Vásárlási tájékoztatóFelhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az oldal jelenleg átalakítás alatt áll, ezért néhány termék képét átmenetileg nem lehet megtekinteni. Az átalakítás alatt a rendeléseket továbbra is fogadjuk - amennyiben szükséges a képeket emailben továbbítani tudjuk -. Köszönjük megértésüket és türelmüket!!!

Kedves Vásárlónk!

Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat! Megrendelésének leadásával Ön a Zedbike webáruház vásárlója lesz.

Szállítási díjaink

Országosan: 890 Ft+ Áfa (1130 Ft)
PickPackPont: 550 Ft+ Áfa (700 Ft)

*Felhívjuk Kedves Vásárlóink figyelmét, hogy kiszállítás esetén a kerékpárokat dobozban szállítja CSAK el a futárszolgálat. Ezért ebben az esetben nem áll módunkban összeszerelést biztosítani!!!

*A gyártók raktárkészlete folyamatosan változik, ezért előfordul, hogy a gyártó a katalógusában szereplő terméket nem, vagy csak késede­lemmel tudja szállítani. Erről mi is csak a rendelés leadásakor kapunk tájékoztatást. Ilyen esetben - ha a termék nálunk sincs raktáron - a megrendelés beérkezése után ezt e-mailben jelezzük.
Megértésüket köszönjük!

A szerződés tárgya
A szerződés tárgya a Zedbike kerékpáros webáruház internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg. Igyekszünk minden rendelkezésünkre álló információt feltüntetni!
Vételár, fizetési feltételek
Az árucikkek mellett feltüntetett \\\"webshop ár\\\" az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak garantáltan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. Amennyiben a termék mellett nyilvánvalóan téves ár szerepel, a Zedbike nem köteles a terméket a hibás áron szállítani, helyette felajánlhatja a helyes árat, melynek ismeretében a Vevő elállhat a vásárlástól. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:
- Magyarország területén a futárszolgálatnak készpénzben
- PickPackPont-os átvétel esetén készpénzben az átvételi ponton
- előre történő átutalással
Szállítási feltételek, határidők
A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően optimális esetben 5-7 munkanap, amennyiben a termék van raktáron a forgalmazónál. Ha egyszerre több szállítási idejű árucikket rendel meg, a szállítás mindig a magasabb elérhetőségi időn belül történik.
Szállítás külföldre
A Zedbike Magyarországon kívülre is vállal szállítást! A külföldi szállítási díjaink függenek a szállítási címtől és a rendelt terméktől, ezért egyedi díjszámítás vonatkozik rájuk. Külföldi szállítás esetén minden költséget előre utalással kell fizetni, melyhez a szükséges adatokat a megrendelés leadása után emaiben küldjük!
Az árucikk cseréje
Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli, de a visszaszállítás költsége minden esetben a Vevőt terheli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítsen minket. Ha az átvétel módja házhoz szállítás, és a termék hibáját a kézhezvételt követő nyolc naptári napon belül jelzik telefonon, vagy e-mailben, akkor a terméket kicseréljük.Ebben az esetben a garancia csak a termék számlájával, tartozékaival, valamint dobozával együtt érvényesíthető
A vásárlástól való elállás joga
A Vásárlót megilleti az indoklás nélküli elállás joga a megrendeléstől vagy kézhezvételétől számított tizennégy napon belül. A Vásárló ezt a jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja. Ebben az esetben a Zedbike haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomászerzéstől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel öszefüggésben felmerült költségekeet is. A Vásárló kizárólag a termék visszaküldésének közvetlen költségeit viseli! A Vásárló csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.
Sikertelen kézbesítés
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.
Felelősség korlátozása
A Zedbike kerékpáros webáruház nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben: - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt abban, hogy csatlakozzon a Zedbike weboldalára, ott megrendelést, illetve megrendelés módosítást, lemondást adjon le. - Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért. Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.
Adatvédelem
A Zedbike kerékpáros webáruház a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és a vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónkat. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.


Egyéb fontos információk

Vis Maior eseményekből kifolyólag történő szállítási késés vagy a mintaboltban történő átvétel meghiúsulása, készlet kifogyás esetén fellépő vélt, vagy valós károkért nem tudunk felelősséget vállalni. Az akciók a készlet erejéig érvényesek, az automatikus rendelés visszaigazolás nem jelenti a rendelés teljes elfogadását.

A vásárlóval való kapcsolattartás elsődlegesen e-mail kommunikációt jelent.

Minden akció a készlet erejéig tart, az automatikus rendelési visszaigazolás nem jelent kötelezettséget az akciós árú biztosítására

ÁRUÁTVÉTEL MÓDJA
1. Szállítás belföldre és vidékre:

Cégünk a kiszállítást futárszolgálattal végzi, így nem áll módunkban időablakos kiszállítást biztosítani. Vagyis a szállítási napon belül nem tudunk időintervallumot garantálni, csak továbbítani az esetleges kéréseket (pl: de szállítás, du szállítás)! Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti. A futárcég minden esetben kétszer kísérli meg a csomag kiszállítását! A megrendelt termék(ek) kiszállítását a Trans-o-flex Hungary Kft futárszolgálat végzi. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről és a fuvarlevél számról.

Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy újabb szállítási időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés hétköznapokon, napközben 8:00-17:00 óra között történik! A szállítási költség minden esetben a ténylegesen kiszállított árumennyiség alapján kerül megállapításra. A házhoz szállítás díja a vásárolt termékek értékétől függően:

0-39.999 Ft-ig rendelési összegig: Budapestre és vidékre 890 Ft+Áfa
40.000 Ft fölött ingyenes a szállítás
PickPackPont 550+Áfa
2. Szállítás külföldre


A Zedbike Magyarországon kívülre is vállal szállítást! A külföldi szállítási díjaink függenek a szállítási címtől és a rendelt terméktől, ezért egyedi díjszámítás vonatkozik rájuk. Külföldi szállítás esetén minden költséget előre utalással kell fizetni, melyhez a szükséges adatokat a megrendelés leadása után emaiben küldjük!

FIZETÉSI MÓDOK
Előre utalás:

Kérjük előre utalás esetén várja meg a rendelést visszaigazoló e-mail után ügyfélszolgálatunk visszajelezését. Ez az e-mail fogja tartalmazni az utaláshoz szükséges adatokat!

Futárszolgálat esetén (A megrendelt termék(ek) árát, valamint a futárszolgálat díját)

- készpénzzel a futárnál átvételkor
- előre utalással

PickPackPont esetén (A megrendelt termék(ek) árát, valamint a futárszolgálat díját)

- készpénzzel átvételkor a kiválasztott átvevőhelyen
- előre utalással
Garancia


Az Ön által megrendelt termékekre Cégünk minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt árucikk gyári hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Ehhez Önnek elég bemennie üzletünkbe, vagy visszaküldenie a címünkre. A termék visszajuttatásáról a törvényi szabályozásnak megfelelően a vevőnek kell gondoskodnia! Kérjük, a számlát, vagy annak másolatát vigye magával, vagy tegye be a csomagba! Ha már nem található a készletünkben hibátlan példány, Önnek lehetősége van másik terméket választani a hibás helyett. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérésre a rendelt termék ellenértéket személyes visszajuttatáskor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az árú megérkezését követő 30 munkanapon belül visszautaljuk rendelt termék ellenértéket a vevő által megadott bankszámlára. A kiszállítás költsége ebbe nem számít bele! Ha az átvétel módja házhoz szállítás, és a termék hibáját a kézhezvételt követő nyolc naptári napon belül jelzik telefonon, vagy e-mailben, akkor a terméket kicseréljük. Ebben az esetben a garancia csak a termék számlájával, tartozékaival, valamint dobozával együtt érvényesíthető.

Ha Önnek esetleg nem felel meg a megrendelt termék, és másra szeretné kicserélni, akkor ezt szintén megteheti postafordultával az internetes áruházon keresztül is, de sajnos ebben az esetben is a postai költséget nem tudjuk vállalni. A termék árát nem tudjuk visszatéríteni, annak értékét teljes egészében szíveskedjen levásárolni!

Különböző szállítási határidejű termékek


A határidő attól függ, hogy a termék rendelkezésre áll-e a raktárunkban. Ha igen, akkor 1-2 munkanapon belül vállaljuk a szállítást. Ha a termék kapható a piacon, de a raktárunkban épp nem található belőle, akkor 4-6 munkanap alatt jut el hozzánk a rendelt termék. Ha egyszerre több, eltérő szállítási határidejű árucikket rendel meg, a szállítás mindig a magasabb elérhetőségi időn belül történik. Ha Vásárlónk számára fontos, hogy a termékeket ne egyszerre, a legkésőbb szállítható termékkel együtt szállítsuk, úgy természetesen külön csomagokban is van lehetőség a szállításokra. Kérjük, erre vonatkozó igényét jelezze a megrendeléskor. Ebben az esetben viszont minden csomaghoz külön szállítási költség kerül felszámolásra.

Adatvédelmi szabályaink-2018 májusától


FONTOS SZÁMUNKRA AZ ADATAID VÉDELME
2018. május 25-től kezdődően igazodunk az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Előírásához (General Data Protection Regulation, GDPR). Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat, mely így bővebb tájékoztatást nyújt arról, hogy a Zedbike webáruház hogyan védi adataidat, és arról is, hogy hogyan élhetsz az adataidhoz fűződő jogaiddal. Kattints a lenti hivatkozásra a frissített Adatvédelmi szabályzat elolvasásához. Tudj meg többet ide kattintva ADATVÉDELMI NYILATKOZAT   A Zedbike webáruház számára kiemelt fontosságú cél a Felhasználók által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, az információs önrendelkezési jogának biztosítása. A Zedbike webáruház elkötelezi magát a Felhasználók személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve járul hozzá a Felhasználók biztonságos internetezési lehetőségeinek megteremtéséhez. A Zedbike webáruház a Felhasználók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések és más ajánlások érvényre juttatásához szükségesek.     ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ   Az Ön által látogatott https://zedbike.hu internetes oldal (a továbbiakban: honlap) a Szederkényi Gergely egyéni vállalkozó (székhely:2113 Erdőkertes, Cseresznyefa sor 42, adószám: 68596064-1-33) a továbbiakban: (Adatkezelő) üzemelteti.   A Szolgáltató, illetőleg Adatkezelő internetes kereskedelemi tevékenységet végez, amely tevékenysége során személyes adatokat kezel.   Amennyiben Ön által látogatott https://zedbike.hu internetes oldalon a regisztráció, illetve a megrendelés során az űrlap kitöltésével, illetőleg egyéb módon személyes adatokat (név, levelezési cím, e-mail cím, telefonszám, faxszám) ad meg, hozzájárulását adja adatainak meghatározott célból történő kezeléséhez, valamint harmadik személyek részére történő átadásához, úgy az adatkezeléssel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk.   Adatkezelő mindazon természetes személyek személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, akik a fentiek értelmében személyes adatot adtak meg Adatkezelő részére, és gondoskodik az adatok biztonságáról, kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályi rendelkezések érvényre juttatásához szükségesek.   Adatkezelő különös tekintettel vette figyelembe az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendelet (Általános Adatvédelmi Rendelet vagy GDRP), továbbá a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) rendelkezéseit.   Adatkezelő a tudomására jutott személyes adatok feldolgozása és kezelése során maradéktalanul betartja a fentieken kívül az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) rendelkezéseit is, és az interneten keresztül megadott valamennyi személyes adatot ugyanolyan biztonsági fokú védelemmel kezeli, mint az egyéb úton (e-mail, fax, postai levelezési címen) rendelkezésére bocsátott adatokat.     Értelmező rendelkezések Adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adat kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az adatfeldolgozóval végrehajtatja.   Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely szerződés alapján - beleértve a jogszabály rendelkezése alapján kötött szerződést is - adatok feldolgozását végzi.   Adatkezelés: a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés.   Személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható azonosítható adat, az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító több tényező alapján azonosítható.   Hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adat – teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő – kezeléséhez.   Adatkezelő tudomására jutott személyes adatokat védi, különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából eredő hozzáférhetetlenné válás ellen.   Kérelmére Adatkezelő tájékoztatást ad személyes adatai kezeléséről, továbbá bármikor kérheti a személyes adatainak helyesbítését, valamint a személyes adatainak – a kötelező adatkezelés kivételével – törlését vagy zárolását. Adatkezelő a törlés helyett zárolja az Ön személyes adatait, ha Ön kifejezetten ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené az Ön jogos érdekét.   Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta.   Az adatkezelésre csak akkor kerülhet sor, ha az érintett egyértelmű megerősítő cselekedettel, például írásbeli – ideértve az elektronikus úton tett –, vagy szóbeli nyilatkozattal önkéntes, konkrét, tájékoztatáson alapuló és egyértelmű hozzájárulását adja a természetes személyt érintő személyes adatok kezeléséhez.   Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat, az Adatkezelő pedig köteles arra, hogy az érintettre vonatkozó személyes adatokat indokolatlan késedelem nélkül törölje, ha a személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték.    Adatkezelő a Személyes adatokat a jóhiszeműség és a tisztesség és átláthatóság elveinek, valamint a hatályos jogszabályok és jelen Tájékoztatóban rendelkezéseinek megfelelően kezeli.   A felvett adatokat bizalmasan kezeljük, azokat kizárólag az általunk végzett tevékenységgel összefüggésben (hírközlés, versenyinformáció tájékoztatás) használjuk fel. A megadott adatokat harmadik fél részére semmilyen formában nem adjuk ki, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, például futárszolgálat, aki a Zedbike webáruház-tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni).    A honlapon a személyes adatok, vagy bármilyen egyéb adat megadása minden esetben önkéntes. A hozzájárulást a Felhasználó a kapcsolatfelvételi űrlapon lévő adatok megadását, jelen adatvédelmi szabályzat előzetes megismerését követően történő kifejezett elfogadásával – az erre vonatkozó jelölőnégyzet kipipálásával – adja meg, valamint hozzájárul, hogy az általa megadott személyes adatait Adatkezelő a szolgáltatás jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa, kezelje és felhasználja.   A Felhasználó feltétlen felelősséget vállal azért, hogy a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában hajtotta végre. Adatkezelőnek nem áll módjában a közölt adatok valódiságának ellenőrzése, hogy azokat valóban a Felhasználó szolgáltatta-e ki. A megadott Személyes adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Az Adatkezelő az ilyen jellegű esetleges visszaélésekért, illetve az azokból eredő bármilyen jellegű közvetett vagy közvetlen károkért nem vállal felelősséget.   Adatkezelés célja Adatkezelő adatkezelésének célja, hogy a Felhasználó által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, a Honlapon keresztül, vagy az egyéb úton (e-mail, fax, postai levelezési címen) megvásárolt termék, igénybe vett szolgáltatás, rendezvényen történő részvétel során a megrendelés teljesítés megfelelőségének dokumentálása, ellenőrzése, a számlázás lehetővé tétele, a létrejött szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása, ügyfélszolgálati feladatokkal kapcsolatban (például elégedettségi felmérés, termékértékelés) és hírlevél, vagy egyéb releváns információk küldése érdekében tárolja.   Adatkezelő a megadott személyes adatokat a fent meghatározott céloktól eltérő célokra nem használja, illetve használhatja fel.     Az adatkezelés jogalapja A Felhasználó hozzájárulása a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló (EU) 2016/679 rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Info tv.) 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján, illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Eker tv.) 13/A. § (3) bekezdése alapján alapul.   A kezelt adatok köre A Felhasználó vezetékneve, keresztneve, e-mail címe, telefonszáma, levelezési posta címe, vásárolt termék típusa és vásárlás időpontja.   Az adatkezelés időtartama Az Adatkezelő az adatokat az Info tv. 15. § (3) bekezdés értelmében minimum 5 évig, köteles őrizni.   Az Adatkezelő az általa kezelt személyes adatok tekintetében köteles: -      az adatkezelés időtartama alatt az adatok biztonságos tárolására, az időtartam lejártával az adatállomány törlésére, fizikai megsemmisítésére szükségesnek tartott intézkedéseket megtenni, -      óvni az adatokat a jogosulatlan hozzáférés, az adatok illetéktelen megváltoztatása ellen, -      gondoskodni arról, hogy az adatvédelmi tájékoztató rendelkezéseit az irányításuk alatt dolgozók megismerjék és betartsák, illetve azt folyamatosan ellenőrizzék, -      az iratokat és a munkavégzéshez szükséges segédleteket munkaidőn túl – lehetőleg- zárható lemez- vagy páncélszekrényben, illetve – legalább – biztonsági zárral ellátott fiókban, szekrényben kell tárolni. Az íróasztalokon a munkaidő lejártát követően személyes adatokat tartalmazó iratok tárolása tilos.   A személyes adatok automatizált feldolgozása során az Adatkezelő köteles további intézkedésekkel biztosítania jogosulatlan adatbevitel megakadályozását: -      az automatikus adatfeldolgozó rendszerek jogosulatlan személyek általi, adatátviteli berendezés segítségével történő használatának megakadályozását, -      annak ellenőrizhetőségét és megállapíthatóságát, hogy a személyes adatokat adatátviteli berendezés alkalmazásával mely szerveknek továbbították vagy továbbíthatják, -      annak ellenőrizhetőségét és megállapíthatóságát, hogy mely személyes adatokat, mikor és ki vitte be az automatikus adatfeldolgozó rendszerekbe, -      a telepített rendszerek üzemzavar esetén történő helyreállíthatóságát és azt, hogy az automatizált feldolgozás során fellépő hibákról jelentés készüljön.   Az érintett személyes adata nem törölhető, ha az adatkezelést jogszabály írja elő. (Így például ha a szerződéses jogviszonyban számla kibocsátására kerül sor, a számlán szereplő adatok a számviteli- és adójogszabályokban meghatározott határidőkig tarthatók nyilván).   Az adatokhoz való hozzáférés: A kezelt személyes adatokhoz az Adatkezelőn kívül, kizárólag az Adatkezelő munkatársai, illetve az Adatkezelő szerződött partnerei kizárólag a szolgáltatás működéséhez szükséges mértékben férhetnek hozzá.   Felhasználó a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy az Adatkezelő a rendszer hatékony működésének érdekében, statisztikai, illetve információs céllal a kezelt adatokat összekapcsolja. Az összekapcsolt adatokat Adatkezelő harmadik személy részére semmilyen formában nem szolgáltatja ki, azok kizárólag az Adatkezelő munkatársai számára hozzáférhetőek. Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat az Adatkezelő az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről a Felhasználót tájékoztatni köteles, és ehhez előzetes hozzájárulását megszerezi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy ezt követően hozzájárulását bármikor visszavonja.   A Felhasználó nem járul hozzá személyes adatai nyilvánossá tételéhez.   Felhasználó az adatai kezeléséről, annak módjáról, tartalmáról, idejéről, helyéről, bármely az adatkezeléssel összefüggő tevékenységről bármikor tájékoztatást kérhet Adatkezelőtől. Felhasználó a jelen hozzájárulást bármikor visszavonhatja. A hozzájárulás visszavonása a regisztráció törlését jelenti, Felhasználó adatai Adatkezelő adatbázisából törlésre kerülnek. Hozzájárulás visszavonásához írjon az alábbi e-mail címre: office@zedbike.hu. Adatkezelő a személyes adatot törli, ha az érintett kéri, az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azt a bíróság vagy más hatóság elrendelte.   Cookie Tájékoztatjuk, hogy a weboldal az Adatkezelő számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie-kat) használ az ismétlődő Felhasználó azonosítására, de a cookie-ban nem tárol személyes információt - például nevet vagy e-mail címet. A cookie egy olyan kis adategyüttes, amelyet ez a webhely az Ön számítógépének merevlemezén tárol, és később onnan kiolvashat. A cookie-t más webhely nem képes elolvasni, csak az, amely a cookie-t elhelyezte. Az általános közhiedelemmel ellentétben a cookie-k nem használhatók fel kémkedésre vagy illetéktelen információszerzésre, hiszen a webszerverek csakis azokat az adatokat olvashatják fel a cookie-ból, amiket ők maguk írtak bele (tehát már eleve rendelkeztek vele, mert pl. a felhasználó megadta nekik, vagy mert nem is a felhasználóra vonatkozó adatról van szó).    A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció, tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a Felhasználó saját böngészőjében hogyan tudja letiltani a cookie-kat, hogyan fogadhat el új cookie-kat, hogyan adhat utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat. Amennyiben Felhasználó nem szeretné, hogy a Google Analytics a fenti adatokat az ismertetett módon és céllal mérje, telepítse böngészőjébe az ezt blokkoló kiegészítőt: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout   Webböngészőjét úgy is beállíthatja, hogy a böngészőprogram üzenettel tájékoztassa Önt a cookie-k elhelyezésekor, vagy, hogy az megakadályozza a cookie-k elhelyezését. Ha nem engedélyezi a cookie-kat böngészőjében, a weboldal akkor is teljes funkcionalitású marad.   Jogérvényesítési lehetőség Bármilyen, adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel kereshetők az Adatkezelő munkatársai is az info@ilovebalaton.hu e-mail címen. A Felhasználó az adatkezeléssel kapcsolatos panaszával közvetlenül a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: H-1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; telefon: +36-1-391-1400; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu; honlap: www.naih.hu) fordulhat.   A Felhasználó jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – az érintett választása szerint – az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható. Az Adatkezelő kérésre a Felhasználót tájékoztatják a jogorvoslat lehetőségéről és eszközeiről.   Adatkezelő elérhetőségei: Székhely:2113 Erdőkertes, Cseresznyefa sor 42 Képviselő: Szederkényi Gergely ügyvezető E-mail cím: office@zedbike.hu
.
ZedBike © 2010 - 2019 sitemap | Zedbike kerékpáros webáruház vásárlási tudnivalók E-mail: office@zedbike.hu desing&code: colorfactory